Can't go far but you can always dream

Lyssnar på lite musik och tänker över julen.
I torsdags (23/12) byta jag och bästis julklappar. Tänker inte gå in på vad vi fick för någonting, ITS WAY TO PRIVATE. Men jag kan slänga upp en egobild på mig själv som jag tog innan jag gick till henne! Fick till sminket rätt bra, tyckte jag själv. Synd att det inte syntes på någon av bilderna dock -.- Och sen överredigerade jag bilderna som in i helvete, så nu får ni aldrig se! MOHAHAHAHA!

Fast man ser ändå att jag hade rött läppstift (som hade försvunnit nästan helt tills jag kom till Josse)
Och att jag hade tjockt mycket kajal!! EHEHE (..fast det hade jag inte egentligen. älskar ps<3)


I fredags (24/12) var jag hos min syster med min bror, min mamma, min mormor och min moster! Det var trevligt som attans och min syster är bäst på att "göra" revbensspjäll. Jag har ändå fått saker som jag önskat mig men som jag inte riktigt vetat att jag ville ha liksom.
Och jag vill inte skryta eller så, men detta fick jag:

Ett skal till min nya mobil
Zombieland
The Twilight Saga: Eclipse
(Inte på bilden)
The Vampire Diaries, första säsongen på DVD
(Inte på bilden)
En mössa med tillhörande vantar
Pengar
(I kuvertet)
Detta skriver jag för att JAG vill veta vad DU har fått! BERÄTTA DAMNIT.

Detta var dessutom vår tomte, söt va? :)


Hela dagen har jag haft en enda låt på huvudet... Kan dock bara detta:
Uti vår hage där växa blå bär.
Kom hjärtansfröjd!
Vill du mig något, så träffas vi där.
Kom liljor och akvileja, kom rosor och salivia!
Kom ljuva krusmynta, kom hjärtansfröjd!


Jag har börjat lyssna på jättemycket sån, gammal musik, som jag lyssnade på förr. Nu hör jag Takida, McFly, Silverstein osv....... Sjukt nice! Varför slutade jag lyssna?!?!?

Och nu känner jag att inlägget har blivit fett drygt, det har gått för länge sen jag skrev senast... Menmen, ha det så kul och jag hoppas innerligt att ni hade en bra julafton igår! PUSS

/j

so you think you can tell heaven from hell?

Missing someone isnt about how long its been since youve seen them last,
or the amount of time since you last talked.
Its about that very moment when you are doing something and you wish that they were right there with you.

Damn I wish you were here.


/j

butterfly fly away

Skulle skriva ett hyllande tal till retoriken, och jag blev inspirerad av Butterfly fly away. Haha, känns som jag snott från låten rakt av ;p aja... Här är det iaf!:


Du stoppade om mig och mina syskon innan vi skulle sova.
Du släckte alltid lampan men lät dörren stå på glänt för att du visste att jag inte kunde sova annars. Du höll oss trygga och lugna varje natt.
Du borstade mina tänder och borstade mitt hår.
Du var tvungen att köra mig överallt.
Även om jag aldrig ville erkänna det så kändes det bra när jag såg dig i bakgrunden,
du var alltid där när jag tittade bakåt.

Och när jag inte kunde sova om nätterna för att jag var rädd, så höll du min hand och sjöng mig till sömns.
Jag kan skrika och skälla på dig för att jag inte får göra allt jag vill men så säger du bara lugnt och stilla "en vacker dag kommer du tacka mig för allt jag hindrat dig från att göra.
En vacker dag kommer du att inse hur mycket det betyder för mig att du lyssnar på mig och låter bli att göra dessa sakerna"
Tack mamma, min kära mamma, det förstår jag nu. Det har jag insett nu.
Puss
/j

out in the darkness

Sitter bredvid Josefine, som råkar vara världens elakaste person. Usch.
Jag lär inte få reda på mitt fotobetyg idag, min lärare har nog inte hunnit kolla på alla bilder som jag tagit och så vidare........

Men nu lyssnar vi på Bruno Mars - Just the way you are. 
Varken jag eller Josse lyssnar på sådant i vanliga fall.. Anledning? För att vi inte är glada för de egentligen.
Varför vi lyssnar på det nu ändå? För att det är coolt. Det tycker iaf fotoPiddor.

Nu ska jag återgå till facebook och bilddagboken. Kanske till och med startar mig en lunarstorm.
Puss

/j

banankontakt

Jag har multimedia med Jan för tillfället. Det är rätt trevligt om man bortser från att det är en lektion och att vi jobbar i Flash, det värsta som finns typ. Efter denna lektionen ska vi går ner och äta bulle samt kladdkaka. Jag vet inte vad jag vill ha, tror jag... Men idag har jag bananångest. Gillar inte riktigt denna fredagen, men ikväll ska jag till Amanda med mina töser, HIHIHI.
Nu ska jag nog återgå till min lektion. Älskar livet.
Återkommer nog senare angående mitt betyg i FotoA! Lycka till, Julia.

Puss
/j

förlåt för att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Idag är en bra dag. Fast egentligen är alla dagar bra dagar, om man ska vara lite extra positiv. Mindre bra dagar finns det, och så finns det dagar som dagen idag. Bättre dagar.

Glad. Det är jag. Det ska jag inte förneka. Idag blev jag glad över ett leende. Det finaste i världen.

Fast nu blev dagen bara bra. Den var bättre, men nu blev den bra. Den var bättre tills nu och nu blev jag lite emo så nu blev den bra. Eller mindre bra. Kan inte bestämma mig. Men annars kan jag ju rabbla på om bra dagar och dåliga dagar.


/j

Kom, vi visar dem att det är vi

Nu borde jag egentligen hålla på med talet till retoriken, men jag kan inte börja! Vet inte vad jag ska skriva. Det är svårare att prata om sig själv än någonting annat... ;< AH, funderar på att ta någonting annat istället, typ Pink Floyd.. Men det känns så tråkigt och jag hade verkligen velat hålla ett tal om mig själv. Hur kul lixx?
Jag har en crush. En väldigt liten crush egentligen,
men den blir stor i vissa sammanhang. Hatar det lite.

Nu ska jag se tv med min mormor. Hon har kommit hit för att spendera lite tid med sitt favoritbarnbarn! (okej, behöver kanske inte överdriva, men barnbarn iaf)

PUSS
/j

I'd give up forever just to touch you

Jag hade uppskattat om någon (vem som helst egentligen) kunde ge mig lite tips på vad jag ska skriva om mig själv! Jag tänkte börja från när jag föddes så klart, men jag vet inte... Vad vill man veta? : )
(Talet till retoriken om mig själv, hehe)


Just nu sitter jag i skolan och glor, jag har inte engelska förrän om ungefär en halvtimme och alla mina brudar har engelska nu. Jag var ju borta en vecka när jag var nyopererad och då hamnade jag i en annan grupp, heh...... Kul. Men jag gillar ju pågaslarvarna också, så det är inte så farligt egentligen. Men det är så jäääävla irriterande att jag har rast nu och ingenting att göra och så har dem rast sen och går kanske till idrotten eller någonting. Vad vet jag. Äsch, det tror jag väl knappast egentligen. Aja.

Nu känns det som att jag kan allt om Indien, fråga mig vad som helst! Nej, men kanske inte då, jag anser ju att Indien är ett av världens tradigaste länder nu när jag har läst om det. Men jag ska ändå dit, utan att tveka.
Sooo Jullestyle att klaga om någonting och ändå göra det sen! : )

Nu jäklar ska jag ta och plugga lite engelska, det behövs nog. TTYL.
Puss

/j

it's a bittersweet symphony, this life

Kollar på Harry Potter och halvblodsprinsen! Såg den igår också men somnade ifrån den.
Idag har jag varit i skolan och det var trevligt för där finns ju mina bästa flickor. Ibland undrar jag vad jag vore utan er men sen kommer jag på, att då hade jag antagligen varit en hyfsat normal person. Tack gode gud för att jag slapp det! :)

Jag har en sådan riktig bloggtorka, vet verkligen inte vad jag ska skriva. Det finns inte mycket att säga om livet för tillfället, det lunkar på som det ska. För tillfället iaf. Jag har inga läxor mer än ett tal till Retoriken. Jag ska prata om det jag känner till bäst, MIG SJÄLV! :D kommer nog bli redigt intressant... Dock vet jag inte riktigt vad jag ska ha med, hehe. Menmen, det är ju tills onsdag så jag kan nog klara det ändå! :)

Äsch, nu ska jag sluta dryga. Puss

/j

talking to the moon

Jag vill verkligen träffa min mormor nu! Jag har inte träffat henne på nästan två månader och hon bor inte mer än ungefär 3.5 mil ifrån mig. Jag skulle egentligen dit imorgon men helt plötsligt finns det inte plats för en massa andra ska med. Jag blir så jävla ledsen.
Jag blir åsidosatt hela tiden nu och det gör att jag känner mig så jävla dålig. Dessutom så känner jag mig som en bortskämd liten skitunge som vill ha min vilja igenom hela tiden men jag vill fan också vara i centrum någon gång. Någon jävla gång.
Äsch, jag ska kanske vara glad för deras skull men jag vill faktiskt inte. Dra åt helvete.

Dessutom, nu när jag ändå håller på att klaga så har någon förstört, och med någon menar jag mina småsystrar, min pappas Harry Potter-filmer och det bara laggar och hackar hela tiden.

Jag är så glad över att jag har varit hos Lavelina med mina fina brudar. Tack för att ni råkar vara bäst.
<3

/j

RSS 2.0