the hardest part of this is leaving you

Måste klaga av mig lite:
JAG HATAR MITT SOMMARJOBB!!!! Tiden står seriöst HELT JÄVLA STILLA där. Börjar åtta och slutar TJUGOTRE ÅR SENARE. Fyfan, va tråkigt det är. Och skorna.. Fyfan för tofflor, ärligt talat. Dom är inte bara SKITFULA utan också så obeväma att jag FORTFARANDE har ont i fötterna och jag tog ändå av mig dom tjugo över två. FYFAN. Jag vill bara krypa ner i ett hål och få pengar ändå. Och det finns typ ingenting för mig att göra. Jag kommer dit, sitter och glor/springer skitärenden och sen är jag påväg hem igen. Eller nej, inte "sen" direkt, utan typ FEMTON JÄVLA ÅR SENARE. Jag hatar att jag inte skrev att jag ville vara bland barn eller något. Eller typ vaktmästare? Ärligt talat, allt hellre än detta. Fyyyyyyyyfaaaaaaaaan...
Är så jävla glad över att jag är ledig på fredag. Meeeen, då måste jag ändå jobba in dom sex timmarna någon annan kväll. MEEEN det skiter jag i, för jag är ledig på fredag!
(Förresten, jag har sett hur dom gör sån mat som vi har i skolan och jag vill aldrig äta i skolan igen)

Och på tal om någonting annat:

Jag längtar tillbaka till skoolan! Jag vill träffa mina älskade igen, jag vill vara på skittrista lektioner, jag vill äta äcklig skolmat, jag vill träffas, jag vill sola i solen med flickorna, jag vill umgås, jag vill prata, jag vill plugga, jag vill vill vill vill vill vill!!! Ååååh, jag gillar inte ens sommaren. Ge mig höst och MP2 nu, tack!

/j

we no speak americano

Lyssnar på Justin Bieber (!!!!!!!) och chillar lite. Slutade för en timme sen..
Alltså, det är rätt nice att man har någonting att göra om dagarna, men det är så tråååååkigt!!! Tiden står totalt stilla och fötterna värker.. Men jag tänker lite att om TRE hela veckor till så slipper jag! Och då har jag en massa pengar så jag kan köpa en kamera och kaaaaanske en sak till som jag inte ens tänker säga för om det inte blir något så kommer jag bli emocuttttttti!


Igår åt jag skiiiitgod mat, KINESISK :D jag blev sjukt happiiiiii inombords när jag fick reda på att vi skulle äta sådant i Höör och jag tänkte direkt på räkor, meeeen, sen tog jag kyckling med jordnötssås för det är så jääääävla gott och påminner mig om mina älskade flickor! <3Förresten; mina fötter gör ont. Massera dom. Nu.

och jag vet att du undrar vad du är utan allt det som gör ont

Jag läste ut boken "14 år till salu" idag. Började läsa lite inatt när jag inte kunde sova och idag hade jag inte direkt något bättre för mig.
Den var väl helt okej, den var dock jobbig att läsa. Samtidigt som den väckte konstiga känslor i mig så förstod jag nog inte riktigt allt som skrevs, även om den var "rätt skriven" så att säga. Men sen, å andra sidan, så blev jag så jäääääääääääääävla irriterad på henne även om det inte var hennes fel. Jag vet inte varför jag blev irriterad, men jag fick lägga ifrån mig boken i en halvtimme eller något, för annars hade jag varit sur resten av dagen..


Imorron börjar jag sommarjobba! :O Herregud. Det känns som att det var igår som jag började fordon och som att jag precis bytat till media. Saknar den tiden, då man var nyförälskad i sin klass. Nu är vi mer som ett gammalt gift par, jag och min klass. Men det löser väl sig med åren. Vi är ju, after all, snart ett år äldre än då och börjar andra ring!

/j

they're playing my song on the radio and I'm singing it to you

That should be me, holding your hand
That should be me, making you laugh
That should be me, this is so sad
That should be me, that should be me

That should be me feeling your kiss
That should be me, buying you gifts
This is so wrong, I can't go on
Do you believe..That that should be me

Det är allt jag har att säga.
Men saken är den, att jag inte vill ha dig.
Och det säger jag inte bara för att det ska verka bra igen, utan för att jag verkligen inte vill.
För att du är ett stort jävla rövhål :-)

nothing compares to a quiet evening alone

Igår dog Julia Lindberg. Det var en sorgsen dag och även idag går jag i sorg, även om jag inte kände människan längre. Det är jobbigt att höra. Tösen var yngre än jag och dog av den äckliga jävla sjukdomen. Hela Sjöbo är ledsna och sörjer för det finns inte så mycket mer att göra. Det är jobbigt. Julia var en underbar person och mina tankar går främst till familjen och vännerna sedan. Jag kan inte ens tänka mig hur jag hade mått om det hade varit någon av mina kompisar.
Jag sitter här och kollar på hennes filmklipp på facebook och inser hur jävla talangfull hon var. Hon var en fantastisk keyboardist, pianist och sångerska. För att inte prata om fotbollen! En så frisk och lycklig människa som hon var. Det är inte rättvist att hon skulle dö så ung, så frisk annars. Nä, fyfan. Det är en hemsk sjukdom och den borde inte få finnas. Fan, Julia. Du skulle ju bli gammal. Du skulle ju hitta världens bästa kille och du skulle ju ha det så jävla bra. Men det är tur att du, som var så god, hamnar i himlen. Så där kommer du ha det så bra, så bra som du verkligen förtjänar.

-------------------på tal om någonting annat-------------------

Fast, jag visste att denna dagen skulle komma.
Det är bara synd att jag inte beredde mig på den redan. Att jag inte hade förväntat mig att jag skulle bli krossad, riktigt än.

Nu är jag fan skitsur. Och besviken. Mest på mig själv, förstås. För det är mitt eget fel. Men egentligen är det den personens fel. Eller? Jag behöver mina flickor!!!


/j

jag var nog inte gjord för dessa dar

Om en vecka börjar jag sommarjobba! Det känns ändå rätt nice att det är nu i början av sommarlovet, för då har man det överstökat. Lite synd är det allt, att jag jobbar på Sjöbo Marknad.. Men jag är ledig på fredagskvällen och då jävlar ska det vara marknad för hela slanten!!

Och jag skulle egentligen gått och lagt mig i tid inatt, men hur gick det egentligen? Nu ligger jag här ändå, fem över fyra på morgonen. Och inte är jag inne på msn, inte. Varför? Jo, för att jag skrev godnatt till alla som jag snacka med, och sen har jag inte orkat engagera mig i att logga in igen. Jag finns ju ändå alltid på mobilen om någon behöver mig. :)

Meeen, nu ska jag kolla på ännu en chick flick (typ den tredje för inatt -.-) och kanske sova en sväng. Vem vet?!

/j

här ska det nog egentligen stå någonting som passar in

Det känns inte som att det är sommarlov. Det känns mer som att det är höstlov. Eller i bästa fall, vårlov. Så här sitter jag, en lördagsnatt, och väntar på att tiden ska springa iväg. Gärna till lite varmare väder, om ingenting annat.
Och samtidigt som tiden inte springer iväg, så gör den verkligen det. På samma gång liksom. Det känns som att det var igår det var nyår, men snart har halva detta året också gått. Det är lite halvtrist samtidigt som det är kul. För om tiden går fort så blir jag ju "snart" arton. Men sen, å andra sidan, så är det bara två år kvar tills "jorden kommer gå under osv". Och om tiden går fort så kommer jag snart att ta studenten och då kommer jag inte träffa mina älskade mp1or (soon to be mp2or!) igen och det kommer vara så jävla trist.
Nej, men. Den tiden och den sorgen, så att säga.
Och nu känns det som att jag inte riktigt har någonting att skriva om. Det känns liiiite sådär meningslöst att skriva då... Så nu ska jag lämna bloggN ifred en stund!


Mennufickjagprecissms,detärotroligtattdetintebaraärjagsomärvakenviddennatiden,haha!:D

skolavslutningen of doom

Imorgon slutar jag första ring. Då har jag klarat av ett helt år av gymnasiet, en skola som är frivillig. Det var man inte direkt beredd på! Eller ja, jag var inte iallafall.
Just nu sitter jag hos min pappa och jag ska sova här inatt. Jag vet inte vad det är med mig, men jag vaknar inte på morgonen så imorron ska pappa och mina småsystrar väcka mig, för jag vaknar inte av varken min mobil eller väckarklocka (och det är rätt illa, faktiskt!)
Imorgon ska jag ha klänning på mig. Herregud. Hur kommer dagen att sluta? (Antagligen AWESOME, med tanke på att jag får sommarlov och min klass är bäst)

Det är helt insane. Ett helt år på gymnasiet. Jag kan inte förstå det. Det kommer ta ett tag för det att sjunka in, tror jag. Och det kanske är sjukt, men jag vet inte om jag vill ha sommarlov! För när ska jag då träffa världens bästa klass?


(FÖRRESTEN, är det någon som kan göra headers och sånt? Kontakta mig på msn :D jjulijah@live.se)

RSS 2.0