-


-

I love sleep, because my life has the tendency to fall apart when I’m awake.


Does your heart remember

When we used to say forever, don't let go
Don't throw it all away, don't say these words are just too late


Godnatt


Min näsa var visst svullen. Oavsett vad mina föräldrar och syskon sa till mig!!!Tack för mig


Wtffff?!!

Min näsa är jättesvullen. Problemet är att det bara är jag själv som ser det, ingen annan. Så nu ska jag lägga upp ett par bilder, den första är sedan i torsdags tror jag och de andra är tagna nu precis. Det sjuka är att min näsvägg, där min piercing sitter, har blivit bredare också. Lägger även upp en sådan bild, när man ser rakt upp i min hjärna (om jag nu haft någon)...


3 av sitt slag

http://thingsiloveaboutyou.tumblr.com/
- jag blir så himla glad och lycklig när jag läser denna bloggen. Det är en tjej som skriver en miljon grejer som hon älskar med sin man. Det är så himla fint.

http://youknowyoulikeaguywhen.tumblr.com/
- det stämmer så bra. Om man tycker om någon, så känns det så. Den är fantastisk.

http://longdistancethings.tumblr.com/
- när man är så nära men ändå så långt bort. När man älskar på avstånd.


?!

Jag har ett sår på vänstra foten, ett skrapsår på högra knäet, smärta i vänstra skinkan, ont i svanskotan, stel i hela nacken och axlarna, sprängande huvudvärk och vad jag själv tror är ett stukat finger. Livet leker.


Rosa!!!!

IKVÄLL ÄR DET FEST! Amanda fyllde arton i torsdags och idag ska vi fira henne på det allra bästa sättet, artonårskalaaaaas! Temat för kvällen är rosa och vitt så jag har köpt en klänning, kvällen i ära. Får se hur det blir! Den är enaxlad iaf... :) slänger KANSKE upp en bild senare, vi får se helt enkelt!

Igår var vi förresten på Möllan i Malmö och festade loss, drack lite cider! Hihi.

Puss


I wanna dance with somebody

Jag vill hamna på sjukhus för att se hur många som hade brytt sig.


Sofia's crib

Ligger just nu på madrassen där jag spenderat min natt. Har varit vaken i över en halvtimme nu men både josse och Sofia sover. Vad ska man göra? Så nu kollar jag mest runt, kollar lite appar och sånt, mest för att jag kan.

Jag har ju påbörjat praktiken, jag är numera "anställd" på Scanjet Marine AB! Jag jobbar på deras lager och det är faktiskt ganska kul. Fast jag börjar klockan sju och slutar halv fem.. Men det är det värt. Ont i fötterna har jag också när jag kommer hem, haha. Chill liv. Slipper skolan iaf.
Ttyl.
/j


Another dream wasted on you

Sömnen är ofattbart långt borta även om jag varit trött hela dagen. Tror det gick snett när jag somnade hos min syster och sov i ungefär en timme. Win.

Jag vill ha en hund. Så jävla badly. Det är nästan sorgligt.


Hej världen


RSS 2.0