julafton.

På morgonen när jag vaknade så kom min pappa och lämnade julklappar :D jag fick Twilight och "Rockband: The Beatles" :D och så fick jag ett presentkort av min syster. (:
Sen satt jag och spelade en stund medans min mamma fixade och sånt där nere. Sen drog min pappa, mina småsystrar och min storebror till min storasyster för att fira jul medans jag och mamma började köra mot skurup.
Firade jul med min mormor och hennes sambo, fick tvåhundra kronor i julklapp av dom. :D sen på juldagen åkte vi till skurup igen för att fira jul, eller så. Men denna gången med min morfar och hans fru. Fick hundrakronor av dom :D

Så i slutsats fick jag:
Rockband: Beatles
Twilight
Presentkort på 150 kronor
Trehundra kronor i näven
1000:- på kontot
En shoppingtur som mamma betalade :)
WIIIIHO

den 20nde augusti

GAMMALT INLÄGG:
Idag umgicks jag med Matilda. Hon började skolan idag, och det fick mig att tänka på Emanuels trasiga tegel. Nu börjar jag en ny skola, som inte alls är lika trygg och charmig, som aldrig kommer att vara så bra. Hela sommarlovet har gått åt till ingenting alls, varför har jag inte tänkt på detta innan? Klart kommer jag att hälsa på, men det kommer aldrig vara samma sak. Jag kommer aldrig att vara där samtidigt som alla andra från min klass, från min årskurs.
And truth be told I miss you!
Aldrig igen kommer jag sitta på Emanuels söndriga soffor, jag kommer aldrig mer att se mina föredetta lärares plågade ansikten. Aldrig mer kommer jag att gunga på deras gungor, aldrig igen kommer jag skratta så jag gråter tillsammans med de finaste människorna i hela historien. Vilka minnen vi har. Filmkvällar, tingvalla, bowling, tjejmiddagar.
Tack för studsmattor, gungor, blåmärken, skratt, tårar, bad, kärlek och sömn.
Oförglömliga kvällar ute i vår lilla by, oklanderliga sura miner som kunde brytas av ett leende.
Ni var bäst då, ni är bäst nu. Ni är bättre än så, och ni kommer aldrig att glömmas bort.
Jag älskar er mer än ord kan förklara, mer än ni någonsin kommer att förstå.

You've been the earth beneath my wings, my gravity.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0