I'll tear down the stars and I'll give them to you

Upplevde verkligen en av världens märkligaste kvällar igårkväll... Msna mig för info, heh! Idag har jag en djävulsk huvudvärk. Inte helt okej! Nej men om man skulle ta och dö en sväng dååååååååååå. Orkar inte med att sitta hemma idag. Men å andra sidan så är ju inte alla lediga imorgon. Jag är ju däremot ledig. Pappa är ju inte. Så nu sitter jag och stör honom genom att skratta okontrollerat. Jag har ingen Wahlgren hemma, hon är hos en kompis. Så jag är helt ensam, vilket suger. Puss /j

dogju

Man says to God: "God, why did you make woman so beautiful?"
God says: "So you would love her."
"But God," the man says, "why did you make her so dumb?"
God says: "So she would love you."

Edward isn't a vampire, he lives in the forest, he doesn't eat people, and he sparkles. He's obviously a fairy.

Okay, so there are 10 fish.
2 die, 5 drown, 1 gets trapped in the filter, how many left?
stop counting you idiot. fish cant drown.

puss
/j

Jag ska simma med dig. Jag ska vara din bästa vän! [Ser marulk] Bra känsla borta




Förresten: SKÄGG.

if I wasn't, then why would I say I skägg?

Har lite Jan nu. MuM för hela skägget. Jan kom in och skojade lite med oss. Det var skoj.
Ibland är han rolig. Oftast inte. Idag är en sådan dag då han är lite halv-dryg. Men jag gillar ändå hans lektioner mest. Han är rätt chill. Han är skägg.
Jag ligger tydligen på G eller VG-nivå här på Multimedian. Amanda sitter bredvid mig med sitt MVG. Gööött.
När jag frågade Amanda hur länge vi har denna kursen till så gjorde hon mig sjukt ledsen. Detta är ju en hundra poängskurs. Det betyder ju att vi har det hela nästa termin också. Fy i helvete.

Jag har fortfarande skäggont i huvudet. Det har jag haft i tre dagar typ. Tog två huvudskäggstabletter innan men det fungerade inte. Borde sovit så jävla mycket längre än jag gjorde idag! Ska nog gå och lägga mig vid sju ikväll. Känns som att jag skulle kunna göra det. Skägg.

Nej, fyfan. Multimedia i fyrtio minuter till. Det är ju helt okej att sluta efter denna lektionen. Det känns faktiskt sjukt okej. Ganska så bra, faktiskt. Måste dock plugga till retoriken imorgon, men ändå! Slutar ju tolv. Det är så jävla nice.

SKÄGG!
/j

jungelvrål och salta nappar

Borde sovit för sjukt längesen. Har snackat för mycket med folk på msn och druckit för mycket Coca Cola, för snabbt, så nu mår jag verkligen sjukt sämst. Måste verkligen sova......

Mitt hår är färgat. Jag tycker personligen att det är snyggare än det blonda. Passar bättre till frisyren jag har klippt också juuuu.

Nu har jag snart sett fem avsnitt av Cougar Town, innan dess såg jag tre BBTavsnitt och så har jag sett ett HIMYM och igår såg jag sju avsnitt av Kungarna av Tylösand.
Skägghelgen ftw...

Fan vad trött jag är. Skägg.


Skäggskägg.
/j

because the hardest part of this is leaving you.

Emo. Som vanligt. Håret passar ju iaf till mina känslor för tillfället...
Orkar inte ens skriva. Måste plugga till mediekommunikationen så jag inte tänker på allt mög. Fan också.....

/j

jag vill ha blommig falukorv till lunch, mamma

SNART ÄR DET LUNCH!
jag vill ha en hund.
Har haft multimedia med Jan sedan elva. har bara facebookat, bilddagbokat och nu bloggar jag.
WIN. kollar runt på blocket efter katter och hundar, mest för att jag kan. plågar mig själv som fan. åååååh va jag vill ha alla söta katter och hundar!!!! : ( hhehe

nej, nu ska jag återgå till min lektion. igår rakade jag förresten sidecut. och på torsdag ska jag raka josse också så hon får sidecut.
älskart ju. hur fint? ehehe, snodde lite från josse där.
aja, nej men jaja, ha det så bra och sånt!!!

pussssssss
/j

Im here without you, baby

Jag "lovade" ju att jag skulle slänga upp en bild på mitt nya allt, så nu får jag stå mitt kast.. Färgade då håret idag, syns inte vansinnigt mycket. Men jag klippte lite lugg också, hihi. Så nu ser jag ut att vara två år gammal, igen. Älskart. Har inget smink på mig och så la jag håret helt fel så det ser ut som att det är grymt snett. De är det inte irl. Ser dock ut som att jag har klippt allt håret, eheh. Det har jag väl kanske inte riktigt gjort, dåva.
Nu ska jag återgå till mitt tråkiga söndagsliv som består av EC, kamrat, bilddagboken och facebook. Mest EC och kamrat, dock. Vilket antagligen är mest illa av allt. Nej, men nu jävlar!


PUSS!
/j

livet är inte de dagar som går - livet är de dagar du minns

Min lillasyster verkar veta ALLT om mina kompisar på facebook. Jag tycker bara att det är sjukt obehagligt! Nyss så kollade hon igenom en gammal fotokatalog, sånhär från när jag gick på Emanuelskolan och så till och med, så sa hon "Pappa, ser inte detta ut som Josefine Ingvarsson?" Pappa har absolut ingen aning om vem det är, han har aldrig träffat henne och han vet knappt om att jag har en kompis som heter det, så han sa ju nej, så klart.
Då frågar ungen mig istället, om det inte ser ut som Josefine Ingvarsson.
Jag: Vilken Josefine?
Amanda: Hon Josefine som du är vän med på facebook, som går i din klass och sånt?

Jag fick fan ångest. Det är inte coolt eller imponerande, det är bara äckligt och det sa jag till henne också. Herregud. :O Jävla unge... Häromveckan snackade hon om Amanda Björk, det är inte heller okej!!! vafan liksom.

just the way you are

Engelskan: CHECK
Psykologin: CHECK
Svenskan: CHECK
Mediekommunikationen: ALMOST CHECK
osvosvosv....
Det jag ville komma fram till var att jag har gjort klart engelskan som är till på torsdag, psykologiprovet i fredags känns helt okej ändå, svenskan är säkerligen helt okej (annars dör jag) och mediekommunikationen är på onsdag.....
JODÅÅÅÅ! Har ingenting att plugga mer än MDKn som är till onsdag ju, jag är fett färdig!!! Det känns faktiskt riktigt skoj! :D eheh.
Och sen håller jag på och lägger in bilderna sen i fredags på datorn, är jag inte för duktig? ihih. Återkommer senare med bilder från idag (när jag var ego som fan, har gjort en sak med mig själv OWOWOW) och så kommer jag lägga upp bilderna från i fredags på facebook.
PUSS!

/j

en macka, en macka, en macka

NU ÄR DET LUNCH! återkommer sen, puss


blueberries, blueberries

Sitter i datorsalen i skolan. Vi är allihop skithungriga och det är asjobbigt. Josse sitter bredvid mig och kollar vad jag skriver, vilket är lite jobbigt för att jag hatar att blogga (eller skriva vad som helst for that matter....) när folk ser vad jag skriver.
Ettorna sitter i samma sal som oss. Jag undrar om vi var lika dryga när vi gick i ettan. Hoppas fan inte det.
Känner för att mörda dem. Herregud.

Snart är det mat. ÄNTLIGEN! Fett hungrig.

PUSS
/j

.

Idag är en riktigt dålig dag. Den var bra enda tills jag kom hem från skolan.
Orkar inte.
Blir ingen jacka idag heller. Nej, men det är lugnt. Jag kan frysa ett tag till.

Nej men om man skulle ta och ruttna en sväng... NEJ JUSTE, det gör jag ju redan.
Fan va less jag är.

/j

jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar

"Självmordsbrev
av Marcus Jannes kl. den 11 oktober 2010 kl. 13:12

Jahapp.. nu sitter jag här och ska ta livet av mig.

Undrar var jag hamnar...

Var hela livet kanske ett test på hur länge man står ut?

Om jag återföds hoppas jag iaf att jag inte föds i den här tiden (och inte tidigare heller) eller på den här planeten.

Älskar hela min familj mer än allt, men ärligt talat så kan man inte leva för någon annans skull...



Tycker inte mitt liv är dåligt alls, det är faktiskt riktigt bra.

Men ibland är det helt enkelt för svårt.

Orkar inte skriva mer nu.



Hej då "


Igår begick en tjugoett årig kille, från Stockholmstrakten, självmord. Han livesände självmordet.
Mannen hade både autism och aspergers, vilket gjorde att han antagligen inte märkte skillnad på ironi och skämt.
Han skrev på Flashback-forumet om att han skulle begå självmord men då fick han bara uppmuntringar och lyckoönskningar.
När ni, era jävla fittor, går och lägger er inatt så hoppas jag att bilden av mannen som begick självmord finns kvar på era näthinnor. Hoppas fan den bilden finns kvar där tills era liv tar slut. Fyfan.

Jag kan ju personligen säga att jag tycker att självmord är en självisk utväg. Men det ändrar ingenting. Det var så jävla jobbigt att läsa om händelsen. Det är riktigt jobbigt att tänka, att personer faktiskt tyckte att han skulle ta livet av sig. Fyfan för mänskligheten.

livet är inte de dagar som går - livet är de dagar du minns

AHAHAHAHAH
Måste berätta om det roligaste som hänt idag:
Min lillasyster kom ut i storarummet precis, har varit i säng sedan nio och antagligen somnat kort därefter. Hon stammade lite, frågade pappa om hon fick lov att kissa och satte sig ner i hans ena fåtölj. "Ja, men det är väl klart att du får" svarade pappa. Då börjar hon dra ner trosorna som att hon ska kissa i fåtöljen. Pappa bara: Neeeeeeej, du får ju gå in på toaletten!
HAHAHAHA jag har nog aldrig skrattat så mycket åt min lillasyster i hela mitt liv. Herregud... Måste tilläggas att hon har gått i sömnen förr, hon kissade aldrig i fåtöljen och ingen skada blev skedd. Men fyyyfan vad kul det var!! :D

cheap champagne

Sitter hemma hos Mikaela, kissnödig som få! Men hon duschar och då kan jag ju inte kissa.. Så nu får jag sitta här och nästan kissa ner mig. Skoj! Gosar lite med hennes katt, Nisse, och hennes hund, King.
Helgen har varit underbar. I fredags umgicks jag med världens bästa och finaste brudar. I lördags var jag med min finaste fru. Idag är jag med världens finaste Mikk och livet leker. Ibland iaf...
Dom har godis på storarumsbordet... Jag är helt sugen på att gå och sno lite men jag vet inte om jag vill ändå. Fast jo. Kanske. Lite lakrits hade väl varit gott.. :D EHE

Nej, nu får det vara nog! Nu ska jag läsa Kissie, Paow, Dessie och Hugos bloggar. OMNOM.
PUSS!
/j

My friends say I'm a fool to think that you're the one for me, I guess I'm just a sucker for love

HELVETESJÄVLA ="()")=@£]$[€@]£$]€[$]@£$="#)¤. FAN.
ÅÅH. Jag säger hela tiden till mig själv att jag inte bryr mig. Att jag har kommit över det och att jag inte behöver sånt skit längre.. Men faaan va jag skulle bli glad om det för en gångs jävla skull skulle vara MITT jävla namn någon gång. Eller MIN jävla bild. Eller kanske bara helt enkelt JAG?! VAFAN.
Det jobbiga är nog att jag egentligen inte blir ledsen, utan mer ARG. Så jääävla arg och irriterad. Mest på mig själv också för att jag inte vill bry mig!!! MEN ÄNDÅ SÅ ÄR DET DE ENDA JAG GÖR. FAAAAN. Varför ska det alltid vara någon man vet vem de är? Hade det varit någon random så hade det varit annorlunda.. Fast det hade det nog inte varit ändå. Helvete.. Vill inte bry mig. Vill inte att det ska beröra mig. Men det gör det. Tyvärr mer än man hoppas!





Nya favoritlåten:
Oh her eyes, her eyes make the stars look like they're not shining.
Her hair, her hair falls perfectly without her trying.
She's so beautiful, and I tell her everyday.

Yeaaa. I know, I know when I compliment her she won't believe me.
And it's so, it's so sad to think that she don't see what i see.
But everytime she ask me 'Do I look okay?' I say..

When I see your face (face, face) there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile (smile, smile) the whole world stops
and stares for a while.
Cause girl, you're amazing just the way you are.

Yeaaa!

Her lips, her lips I could kiss them all day if she let me.
Her laugh, her laugh she hates but I think it's so sexy.
She's so beautiful, and I tell her everyday.

Ohhh you know, you know, you know, I'd never ask you to change.
If perfect's what your searching for then just stay the same.
Sooo don't even bother asking if you look okay, you know I'll say...

When I see your face (face, face) there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile (smile, smile) the whole world stops
and stares for a while.
Cause girl, you're amazing just the way you are.

The way you are.
The way you are.
Girl you're amazing, just the way you are.

When I see your face, there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile, the whole world stops and stares for a while.
Cause girl, you're amazing just the way you are.

say that you love me

Mina småsystrar har precis upptäckt Justin Bieber! Idag var dom helt sjuka ju..
Amanda (10 år) - Julia, hur gammal är Justin Bieber?
Jag - Han är ett år yngre än mig, vadå då?
Amanda - Agnes sitter och skriver till honom att hon tycker att han ska komma så att de kan hångla framför alla killarna på skolgården!!!! HIHIHIHIHIH
Agnes (9 år) - Neej, Amanda, det gör jag inte alls!!! *generad*
...HERREGUD! Tur att dom är söta. Fast nej. (Jag vill bara tillägga att jag faktiskt ÄLSKAR Justin Biebers musik. Blir helt glad av den!!)

Snart börjar Robinson och pappa tvingar mig att kolla på det. Snällt...
Imorgon är det FREDAG hela jävla dagen! Så jääääävla niiiiice :D
Så det kommer hem ett par flickor till mig, ett par flickor som är ÄCKLIGT JÄVLA BÄST! ÅÅÅÅH IHIH :D helt glad. Peppar satan!

Tess, älskling, vi finns alltid här för dig. Precis här hela tiden! Glöm för helvete inte bort det!! <3


Nu börjar Robinson så nu ska jag försöka kolla på det lite, hehe.
Puss
/j

jag vill höra dem skrika mer och mer

Har haft håla sen tio över nio typ... Börjar inte förrän tjugo i ett. Egentligen skulle man ju kunna vara produktiv och arbeta med någonting nu men jag orkar inte det. Pallar icke. Är fortfarande skitemo och min klubba, som jag trodde skulle vara god, smakade citronmousse och den hade lite chokladfyllning. DET ÄR EN JÄVLA KLUBBA, DAMNIT!!!! Hej EMO! Nej, men annars så mår jag skitbra. Fast nej. Orkar inte.
Vill gå hem och kolla på "Where the wild things are" och sova. Borde fan det. Sova. Omnom.

/j

I wanna go home

Vad attans ska jag göra i helgen?
Det är mitt i-landsproblem. Lördag är covered men fredag... VAD FAN SKA JAG TA MIG TILL?
Jag har en halv flaska vodka och 17 cider, men ingen fest att gå på. Mikk ska på Amandas 17årsfest, Josse ska till sin syster, jag antar (tar för givet) att töserna ska vara med sina pojkvänner osv.. JODÅ. Men jag sitter väl hemma hos pappa och dricker mig redlöst packad, glömmer mina bekymmer, glömmer cancern och väntar in lördagen. Låter som en jävligt bra idé.

/j

walking disaster

Jag är riktigt deppig för tillfället. Jag mår verkligen skit.
FANFANFAN. Varför vill gud straffa mig? Vad fan har jag gjort honom?..
Nej, jag finner inga ord. Det är bättre jag går och lägger mig i fosterställning och kollar på bambi istället..

/j

if perfect's what your searching for then just stay the same.

Herregud! Vaknade vid tjugo över åtta imorse och kände att det inte riktigt stod helt okej till. Först och främst så hade jag försovit mig, för ovanlighetens skull, och då missade jag mentorsamtalet = en riktigt sur Hanna! Så jag låg och kände efter en stund, hur jag mådde och sånt, och jag hade faktiskt rätt ont i huvudet. Det har jag fortfarande! Och sen så kändes det som att jag skulle kräka lite, men det var nog för att jag tänkte på vad Hanna skulle säga när jag kom till skolan.. Aunä, tänkte jag, får ringa mamma och be henne sjukanmäla mig idag så det gjorde hon. Mår fortfarande inte riktigt helt hundra och igår åt jag upp alla mina halstabletter och det var inte alls kul. Så nu gjorde jag ett inlägg här i bloggen som består av orden "så" och "och". Har nog aldrig skrivit de orden så många gånger som just idag. HEEH..

Jag bjuder på en lite halvgammal bild, jag vet att ni älskar golvbarnet!





6 billion people in the world, 6 billion souls. And sometimes... All you need is one.
du har allt jag vill ha. du har allt jag behöver. det är upp till dig. det är alltid upp till dig.

Puss
/j

once a failure, always a retard

Psykologiprov precis. Det gick väl sådär.. Svarade på högst fyra frågor. Av ungefär 17 eller något.. Nejfyfan, jag vill inte ha psykologi :( Kursen verkar vara okej men jag gillar inte läraren. Och sen retoriken.. Orkar fan inte med tvåan. Vill börja ettan igen </3

Måste hitta Hanna, min mentor som för övrigt hatar mig, för att jag måste snacka med henne litta. Idag ska jag liksom på Bouppteckning efter att min morfar gick bort, och jag har ärvt någonting. Måste hur som helst gå vid tre så jag hinner med bussen som går då, HEHEHE! Nej, men om man skulle ta och ha lite rast då.. Till typ tjugo i två : )))))))))))) HEH puss

/j

now them butterflies in my stomach wont stop stop




Älskar mina skor. Älskar. Herregud. Älskar.

L-o-v-e's just another word I never learned to pronounce

Inspark i fredags! JAG ÄR FORTFARANDE TAGGAAAAAD! :D Nej, men fyfan va kul vi hade! Längtar tills treornas utspark, hahaha :D Jag har redan börjat komma på massa olika teman! :D:DD:DD:D:DDD fyfan, ibland peppar jag för mycket
Igår var jag fortfarande full när jag vaknade vid ett på eftermiddagen. Wtf? Min träningsvärk var inte heller helt okej... Men fyfannnnnn va kul vi haaaaadee!!! D:D:D jag är fan sjukt pepp på hur kul vi hade!!! HERREGUUUD!!!1
Det jobbiga är bara att jag brukar bli bakis dagen efter dagen-efter typ, så det känns mer som att jag är bakis idag än igår.. Vilket kanske är lite illa ändå MEN DET SKITER JAG I! :D
Idag ska pappa, jag, Amanda och Agnes åka till skopunkten och de är nice. Jag behöver verkligen nya skor!


Puss!
/j

RSS 2.0