oh-i-oh flygplan

Ska starta en ny blogg med två från min klass, Josefine och Malin. Sjukt konstigt projekt att starta nu. Vi ska hålla på med den i TRE veckor! JAG VILL DÖÖÖÖÖÖÖ. HEHEHE.


/j

<3

Did you know that when someone appears in your dreams, it's because that person misses you. -Psychological fact

You spin me right round, baby

If someone wants to be a part of your life, they will be there. Don't bother saving a spot for someone who won't make an effort to stay.

I could not believe my eyes

Grät en skvätt för jag läste söta sms och sen kollade jag på en minnessida för Julia Lindberg. Nu vill jag nog dö en sväng.
/j

you belong with me

snygga brudar färgar håret hos sofia. charmigt och sånt!

I wish I could bubblewrap my heart, incase I fall and break apart

Sitter just nu för tillfället med BANAN i hela håret och citron i ansiktet!
Har gjort både hårinpackning och ansiktsmask nu, så här sitter jag väldigt grannt framför datorn, ser antagligen ut som en idiot eller någonting, MEN ÄNDÅ! :D Jag gillart.

Hårinpackningen:
En banan
Två tsk olivolja

1. Mosa bananen
2. Häll i olivoljan
3. Låt verka i ungefär en halvtimme.

Ansiktsmasken: (mot fet hy)
En äggvita
Ett halvt glas färskpressad citronjuice

1. Vispa ihop ingredienserna
2. Låt verka i 3 minuter.



Nu ska jag tvätta fejset, sen ska jag fortsätta kolla på lite OC! Puss

/j

love is like a rose, and you are it's only seed

Har verkligen inte gjort mycket idag. Ätit popcorn, druckit avslagen Coca Cola, facebookat och kollar på OC. Imorgon lär antagligen bli en likadan dag till. Kul. Men sen på onsdag, då jäävlar, då ska jag till Sofia med Josefine och vi ska kolla på film och äta oss tjocka (tjockare...) och det är underbart!

Nu ska jag fortsätta kolla på OC, antagligen göra en hårinpackning och en ansiktsmask och sen ska jag nog dra och handla! Puss!

/j

The world gets in your way

Jag ger min bror lite relationsråd, säger åt honom att bara satsa och berätta allt för tjejen han tycker om. Varför kan jag inte själv göra det? Jag känner mig lite som en hycklare, jag tycker ju också om någon som jag egentligen vill berätta det för. Men jag kan inte. Ändå sitter jag och säger till honom, min bror, att han ska göra exakt det jag inte själv kan göra. Känner mig faktiskt rätt dålig då.

Fuck. Idag är inte en bra tänk-dag. Fuck.


På tal om någonting annat: Nu när jag förhoppningsvis kanske får en praktikplats så tänkte jag börja färga mitt hår. Lite blont liksom. Igen. Älskar det. Vill vara blond igen. Speciellt nu när det börjar bli lite varmare och sånt! Och jag vill inte behöva gå igenom att se ut som "HEJ-KOM-OCH-HJÄLP-MIG-ATT-DÖ" i skolan liksom och jag bryr mig inte så mycket om vad dem på jobbet säger. Mest så att ni vet, allesammans.

Tack för mig.

/j

I only wish you weren't my friend, then I could hurt you in the end

Sitter i mitt lilla rum för tillfället och är faktiskt lite besviken. Eller nja, mer sviken.

Imorgon skulle jag egentligen åkt till Kristianstad för lite umgåsande med min kära vän som jag snart inte träffat på två och ett halvt år. Men idag fick jag reda på att det inte går, så nu har jag ingenting att göra varken imorgon, tisdag eller onsdag förmiddag. Det är egentligen inte att jag inte har någonting att göra, men jag har ändå sett fram emot Kristianstad, det är en av mina favoritstäder... Och jag såg verkligen fram emot att träffa min kära vän. Aja.

Min helg har varit väldigt händelserik, vet dock inte om det är bra eller dåligt. Mest dåligt. Iaf i fredags. Världens sämsta fredag. Lördagen var bättre. Jävligt bakis, dock... Fast det känns som att jag är bakis idag också, men igår drack jag ingenting. Förstår icke!

Ikväll ska jag väl mest softa, finns inte så mycket att göra en söndag som den här. Borde nog egentligen göra lite engelska men jag har allting i skolan och jag har inte skola på (förhoppningsvis) en hel månad nu. Känns faktiskt jävligt bra. Eller kanske inte.


Woah, Black Betty. Snart kommer Josefine hit och förgyller mitt liv litegran, tur va?

Puss
/j

lillebror, bli inte som jag när du blir stor



Himla fin brud!!!

pusssss
/J

If this ain't love then how do we get out?

That's when he said I don't hate you girl
I just want to save you while there's still something left to save
That's when I told him I love you boy
But I'm not the answer for the questions that you still have


Take my hand
And I'll promise not to ever let it go
Take my hand
'Cause this hope is greater than you'll ever know
(Take my hand)
And this is all I'll ever ask of you to show

some people wait a lifetime for a moment like this

Det gjorde lite ont i mig att idag var nog sista dagen på väldigt länge som jag faktiskt kommer se honom. Fan.

I'm gonna love you like I've never been hurt before

I'm gonna love you like I'm indestructable.



[ Its crazy but its true - I only wanna be with you.

No matter what you do

Sitter i skolan två timmar innan jag börjar. Varför? För att jag skulle hämta mina saker hemma hos Åsa och detta var den enda passande tiden. WIN!
I datorsalen, där jag befinner mig för tillfället, har Jan multimedia med mina fina fiskar och det är rätt drygt att bara lyssna på honom. Hatar multimedia... Tur jag bara har det en gång i veckan nu. Men det känns ändå rätt sämst att jag redan är i skolan. För jag börjar ju inte förrän tio.

Det känns ändå som att det enda jag skriver i min blogg är om skolan men det är också det enda som pågår i mitt liv. Jag har inte mycket annat att berätta/säga så jag skriver ingenting annat. Livet </3

Nytt på kärleksfronten? Nej, det tror jag inte. Ja, jag är väl fortfarande kär. Eller nej, det är jag inte. Förälskad kan jag däremot vara. Men bara när jag ser honom för annars bryr jag mig inte speciellt mycket. Det försvinner nog snart, det hoppas jag iaf.

Idag är det fredag hela dagen, ikväll kommer Mikaela till mig och det gör mig sjukt glad. Sen ska vi umgås, bara hon och jag, hela helgen. Tror jag. :*

Fast just nu längtar jag nog mest tills början av nästa månad, så jag får pengar och kan känna mig som en människa igen.

PUSS!
/j

and truth be told, I miss you

Ligger i min lillasysters säng för jag ska sova hos min pappa inatt. Här brukar jag inte sova och det är rätt konstigt att jag gör det idag. Förklaringen?: Jag ska strunta i första lektionen imorgon men jag måste ändå väcka min bror klockan åtta typ. Det betyder att jag måste ta mig upp ur sängen för att väcka honom. (Y) Som tur är så slipper jag nu gå ut i den friska luften och sånt, och istället kan jag bara sova vidare efter att jag väckt honom. Älskart!

Som vanligt måste man ju klaga lite i bloggen, det är nog mest därför jag har bloggen. Here it goes:
JAG ÄR SÅ JÄVLA KÄR ATT JAG SKULLE KUNNA BEGÅ SJÄLVMORD FÖR ATT JAG VET ATT JAG ALDRIG KOMMER FÅ HONOM. Ååååååh, han är så himla fin ju... Varför är han så fin?!? Jävla pojkar och deras underbara men ändå förjävliga sätt.

Tack för mig.

/j

continue to live a life that no one knows

At this moment there are 6 billion, 470 million, 818 thousand , 671 people in the world.
Some are running scared. Some are coming home.
Some tell lies to make it through the day, others are just now facing the truth.
Some are evil men, at war with good... And some are good, struggling with evil.

Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes, all you need is one.

Jag har velat dö med stil

Det är minsann inte alltid som jag bestämmer mig för att blogga en onsdagskväll.
Idag är en bra dag, som så många andra. Idag har jag hunnit; försova mig, missa två lektioner (mycket just för att jag försov mig), ätit fisk, haft lite körsång, träffat mina älskade flickor, kommit hem, kokat makaroner, ätit dem, piercat mig, ätit en massa choklad och haft ångest. Men denna dagen är en rätt vanlig dag.
Så brukar dagarna se ut, the days of my life liksom. Hur fint?


Jag blir så himla ledsen också, nu när jag ändå har byxorna nere och bloggar, när folk whinar över småsaker. Jag whinar mycket, det erkänner jag, men om min penna är borta till exempel... Herreguuuud det är en jävla penna? Get over yourselves. Vi sitter alla i samma bil, du har bara glömt bort att titta i backspegeln. Och kära vännen, om din mobil blir stulen; du vet väl om att de finns folk som jobbar med att göra nya mobiler varje dag va? Och du vet väl även att du bara kan ringa ett snabbt samtal och spärra ditt nummer OCH SAMTIDIGT beställa hem ett nytt? Äh, tänkte väl. Det är faktiskt sunt förnuft.

Nej, nu ska jag gå och vara bitterfittig på annat håll.
- Jag kan ju till exempel inte sova på magen inatt, det gör lite för ont. Tack för mig!

RSS 2.0